Elevii Școlii Gimnaziale din Racovița au participat două zile la ateliere de teatru și percuție desfășurate în cadrul programului „Edutaiment” susținut de Ministerul Culturii.
Atelierele de actorie au fost susținute de Marius VIZANTE și Emilia BEBU, iar cele de percuție de Florin ROMAȘCU și Mihai Ciprian ROGOJAN.
„Teatrul Muzical Ambasadorii, prin intermediul programului „Edutaiment”, le-a oferit, copiilor din Racovița, șansa de a face cunoștință cu actoria și percuția, totodată este un mijloc de dezvoltare personală într-un mod plăcut și atractiv, alături de nume mari ale scenei și ritmului de la noi din țară.
La atelierul de actorie au fost prezenți Marius Vizante și Emilia Bebu, actori ai două teatre de renume din București, extrem de apreciați de public: Teatrul de Comedie și Teatrul Nottara.
Au fost prezenți Florin Romașcu și Mihai Ciprian Rogojan, doi dintre cei mai buni percuționiști din țară, activând în 2003 în trupa Sistem, câștigând locul 3 la EUROVISION cu melodia Let me try.
Copiii au nevoie să experimenteze, să fie activi, să facă lucruri practice, pozitive care se le activeze curiozitatea. Artiștii prezenți în școală le-au oferit un nou cadru de stimulare inteligent şi creativ.
Mulțumesc Teatrului Muzical Ambasadorii și Ministerului Culturii, pentru prezența în comunitatea noastră și pentru atelierele la care au participat copiii noștri!” – a afirmat Andreea VOICU- primarul comunei Racovița
Ministerul Culturii, prin intermediul programului „Edutaiment” (educație prin joc) dorește să promoveze educația artistică și muzicală în rândul copiilor și al tinerilor.

MAI MULT

[Video]  Teatru Muzical Ambasadori – Percuție cu elevii Școlii Gimnaziale Racovița

[Video] Teatru Muzical Ambasadori -la Racovița