Recensământul General Agricol este o acţiune de mare anvergură, care va asigura informaţiile complexe şi datele statistice, pentru realizarea unui tablou cât mai complet al caracteristicilor structurale ale exploatațiilor agricole necesare fundamentării programelor şi politicilor agricole și de dezvoltare rurală.
✅Începănd cu data de 10 Mai 2021, echipele de recenzori din Racovița și Sebeșu de Sus, vor începe activitatea de colectare a datelor necesare Registrului General Agricol 2021.
✅Recensământul General Agricol 2021 va evidenţia schimbările intervenite de la Recensământul GeneralAgricol 2010, referitoare la caracteristicile structurale ale exploatațiilor agricole, în ceea ce priveşte situația suprafețelor agricole utilizate, a suprafețelor aflate sub restricţii de mediu, a efectivelor de animale şi adăposturile pentru animale, a persoanelor care au lucrat în agricultură, măsurile de dezvoltare rurală, etc.
Informați suplimentare găsiți accesând linkul: http://www.onvpv.ro/…/20210407_pliant_recensamant…
Vă invităm să raportați recezorilor date reale, astfel o să ajutați autoritațile să cunoască mai bine realitatea din teren și să ia decizii mai bune în viitor.