În acest an școlar Elevii Școlii Gimnaziale Racovița vor primi burse de merit majorate de la 50 lei/lună la 150 lei/lună, în funcție de media generală obținută.

Prin urmare, elevii cu media generală între 9,00 și 9,49 vor primi 100 lei/lună și elevii cu media generală între 9,50 și 10 vor primi lunar 150 lei.

“Am inițiat acest demers acum o lună convinsă fiind că doar investind în educația copiilor noștri putem să ne gândim și să conturăm un viitor mai bun al comunității.

Recompensarea  elevilor cu rezultate remarcabile este cea mai bună formă de stimulare a competiției și de motivare a copiilor comunei, de aceea am considerat că este de datoria mea să găsim resursele necesare în bugetul local.

Decizia de acum, coroborata cu  eforturile  de crestere a calității actului educațional pot conduce la performanță. Bunăoară, dezvoltăm proiectele de investiție în infrastructură prin reabilitarea școlii gimnaziale și prin refacerea documentației pentru construcția grădiniței.

Eu am convingerea că elevii noștri nu sunt mai prejos decât cei din orașele mari ale județului și că vor demonstra asta sprijiniți fiind de familii, de comunitate și de noi, de administrația locală.” a declarat dna. primar Andreea Voicu.